Stoffeerderij voor banken op maat

Kunt u nergens een standaard bank vinden die al uw wensen vervuld ? Heeft u een bijzondere hoek waar de bank moet gaan staan? Dan bent u aan het goede adres bij Stoffeerderij Molenaar. Als u op zoek bent naar een bijzondere bank, kunt u bij ons slagen. Bij ons kunt u een bank geheel zelf ontwerpen. U kiest zelf de maten, het materiaal, eventuele accessoires en het model. Onze medewerkers zullen hun uiterste best doen om u uw droombank te leveren.

Tijdens een afspraak kunt u ons vertellen wat uw wensen zijn. Na de afspraak zullen wij een ontwerp speciaal voor u maken. Hierna zullen eventuele aanpassingen besproken worden. Als dit allemaal besproken en goedgekeurd is zullen wij aan de slag gaan met uw zelf samengestelde bank. Binnen twaalf tot veertien weken wordt de bank geleverd. Dit is een lange tijd, maar dan heeft u wel een uniek en zelf ontworpen exemplaar. Doordat de bestelling speciaal voor u is, is het niet mogelijk om deze kosteloos te annuleren.

Materialen

Een belangrijke keuze voor het uiterlijk van uw bank is het materiaal. U kunt bij ons kiezen uit zeven verschillende soorten vulmaterialen. Het soort materiaal dat u kiest zal een verschil in prijs en kwaliteit geven. Voor het stoffeermateriaal heeft u drie categorieën om uit te kiezen, namelijk meubelstoffen, leer en kunstleer. Binnen die categorieën bieden wij verschillende stoffen die in allerlei kleuren te bestellen zijn.

Ons bedrijf

Stoffeerderij Molenaar bestaat al ruim 40 jaar. Onze medewerkers zijn zeer vakkundig. Wij voeren al ons werk op authentieke wijze uit. In ons lange bestaan, hebben onze medewerkers veel ervaring opgebouwd. Wij hebben de meest bijzondere ideeën gehoord en uitgevoerd. Met al onze ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren tijdens het ontwerpproces. Als u twijfelt tussen materialen of vullingen, kunnen wij helpen om gezamenlijk tot de beste uitkomst te komen.

Voor het herstofferen van een meubel, camper & caravan, boot & jacht of een groot project kunt u ook bij ons terecht. Meubelrestauraties of leerreparaties zijn ook specialiteiten van ons.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in banken op maat ? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of maak meteen een afspraak. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.