Horecastofferingen

Bent u op zoek naar een ervaren partner als het gaat om horecastoffering? Stoffeerderij Molenaar is het stoffeerdersbedrijf als het om kleine en grote stoffeerprojecten gaat. Wij kunnen elke klus aan! Onze stoffering kan gedaan worden in uw restaurant, bedrijfskantine, hotel of bar. Met de juiste stoffering creëren wij binnen iedere horecagelegenheid een authentieke sfeer die bijdraagt aan de beleving.

Horecastoffering en herstoffering op maat

Horecastoffering is maatwerk dat alleen door echte vakmannen gedaan kan worden. Bij Stoffeerderij Molenaar kunnen we bijvoorbeeld maatwerk meubelen, terraskussens en wanddecoratie voor u maken. Naast horecastoffering op maat, kunnen wij ook uw huidige stoelen en meubelen herstofferen. Bij Stoffeerderij Molenaar werken wij uitsluitend met topkwaliteit stoffen. Vraag gerust naar onze huidige collecties!

Met uw input creëren wij de perfecte horeca stoffering

Iedere horecagelegenheid is anders. De look en feel zijn erg belangrijk, maar het meubilair moet ook functioneel en duurzaam zijn. Samen met uw input creëren wij altijd een frisse en sfeervolle ruimte. Kom in contact met één van onze ervaren horeca stoffeerders. Laat uw gegevens achter op ons contactformulier of bel naar ons op.

Horeca stoffeermogelijkheden

Wij kunnen u van dienst zijn bij het stofferen binnen uw horecagelegenheid van o.a.:

  • Bureau, restaurant en lounge stoelen
  • Barkrukken
  • Maatwerk
  • Restaurant- en loungebanken
  • Terraskussens
  • Wanddecoratie

Sfeer en setting zijn voor horeca gelegenheden erg belangrijk. Stijlvolle maar vooral praktische stoffering speelt daarin een belangrijke rol. Naast enkel het stofferen is het stofferen van grote aantallen voor horecagelegenheden een sterk punt van Stoffeerderij Molenaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u een offerte ontvangen van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar? Wij sturen u een vrijblijvende offerte op voor uw meubelstoffering of lederreparatie. U kunt ons foto’s sturen van het te stofferen of te repareren meubel via  het offerteformulier of via de mail. U ontvangt dan op korte termijn van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar kostenloos en zonder verdere verplichtingen een prijsopgave.