Projectstofferingen

Zoekt u een echte expert op het gebied van projectstoffering? Zoek dan niet verder, want de vakmensen van Stoffeerderij Molenaar voeren elk project perfect voor u uit. Of het nu gaat om het stofferen van een kleine kantoorruimte, een groot ziekenhuis, een schoolpand, een winkel of een horecagelegenheid. Stoffeerderij Molenaar is uw partner in projectstoffering!

Alles voor de projectstoffering en inrichting van uw pand

Bij Stoffeerderij Molenaar kunt u terecht voor projecttapijt, projectvloeren, raamdecoratie, schoonloopmatten en kasten op maat. Wij zijn leverancier van alle topmerken en werken uitsluitend met de beste materialen. Onze interieurstylisten zorgen voor een unieke styling die past bij uw bedrijf.

Wij begrijpen dat een ruimte naast praktisch, ook prettig en esthetisch moet zijn. We zorgen voor een optimaal resultaat en leveren daarbij kwalitatief hoogstaand werk. Kijk verder op deze website om een indruk te krijgen van ons ruime aanbod en laat u inspireren. Wij hebben alles in huis voor de projectstoffering van uw pand!

De werkwijze van Stoffeerderij Molenaar

Stoffeerderij Molenaar is dé partner in projectstoffering voor aannemers, bouwbedrijven en architecten in heel Nederland. Daarnaast werken wij direct in opdracht van bedrijven die een nieuw pand betrekken of een bestaand pand opnieuw willen inrichten.

Wij voeren elk project uit met een minimum aan overlast voor uw bedrijfsactiviteiten en medewerkers. Oude meubels, vloeren en materialen voeren wij voor u af.

Wij werken niet alleen overdag, maar ook ’s avonds en in het weekend. In een hoog tempo voeren we de projecten uit, waardoor u snel weer aan het werk kunt. Ieder project heeft een eigen aanpak nodig. Wij maken vooraf een planning en bespreken de uitvoering met u. U weet dan precies waar u aan toe bent!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u een offerte ontvangen van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar? Wij sturen u een vrijblijvende offerte op voor uw meubelstoffering of lederreparatie. U kunt ons foto’s sturen van het te stofferen of te repareren meubel via  het offerteformulier of via de mail. U ontvangt dan op korte termijn van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar kostenloos en zonder verdere verplichtingen een prijsopgave.