Banken op maat

Een bank is een plek om te relaxen en om even heerlijk bij te komen van een drukke dag. Door uw bank op maat te maken kunt u zelf uw wensen rondom eigen zitcomfort, functionaliteit en uitstraling bepalen.

Bij Stoffeerderij Molenaar vindt u altijd een bank die past bij uw interieurstijl. Wij kunnen alles naar wens maken! Afmetingen, rechte bank of hoekopstellingen, bekledingen en afwerkingen, u zegt het maar en u bepaalt het uiteindelijke product. Denkt u aan: chaise longues, hoekbanken, u-banken, lounge banken, zitbanken, tweezitsbanken, driezitsbanken, vierzitbanken of zelfs love seats. We maken alle modellen geheel op maat en naar uw wensen.

Kosten voor een bank op maat?

Met op maat gemaakte meubels haalt u iets unieks in huis. U kunt uw eigen wensen doorgeven aan een meubelmaker die dit vervolgens omzet in een meubelstuk. In tegenstelling tot massa-geproduceerde meubels zal u dan een toevoeging doen aan uw interieur dat niemand anders heeft. Uw bank op maat komt niet bij een hoofdleverancier vandaan. Banken op maat worden bij onze eigen stoffeerderij gemaakt. Dit betekent dat uw wensen de prijs bepalen. Omdat wij als  stoffeerderij werken op aanvraag, worden de kosten vaak berekend via een uurtarief. Het is dus niet mogelijk te zeggen hoeveel het kost om een op maat gemaakte bank of tafel te bestellen. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een offerte aan!

Hoogte aanpassingen met een bank op maat!

Er zijn veel oudere mensen die nog steeds veel te laag zitten. In de jaren ’70 en ’80 was een bank of fauteuil gemiddeld 40-42 cm. hoog wat toen gewoonweg de norm was. Maar in de loop van de tijd zijn wij met z’n allen alleen maar langer en langer geworden door het uitgebalanceerde voedsel. Hierdoor is de hoogte van zitmeubelen ook mee gegroeid en is dan vandaag de dag rond de 46-48 cm. hoog. Ik kom nog steeds veel bij oudere mensen waar ik zie dat zij nog steeds op de zithoogte van 40-42 cm zitten. Dit lossen wij op door hogere pootjes onder de desbetreffende fauteuil of zitbank te plaatsen.

Banken op maat: 100% Nederlandse vakmanschap

U zoekt een hoekbank op maat? Dat kan. Wij variëren met hoogte en diepte zodat uw bank exact op maat is voor uw lengte. Dieptes kunnen ook variabel ingesteld worden voor zitcomfort voor meerdere personen. Uw hoekbank wordt op maat gemaakt door onder andere de volgende maten te noteren:

  • Zitdiepte op maat
  • Zithoogte op maat
  • Armleuning op maat

Dit alles gebeurt in onze Nederlandse fabriek. Meer informatie over banken op maat? We helpen u graag verder!

Naast banken op maat ook kussens op maat 

Je koopt kussens op maat omdat het perfect moet passen op jouw meubels, maar ook omdat je bepaalde eisen stelt aan de kwaliteit die je vaak niet terug ziet bij de kant en klare kussens.

De materialen die wij gebruiken om de kussens te produceren zijn geselecteerd op kwaliteit en hier zijn wij erg streng in. Wij garanderen jaren lang zit plezier en geven op onze kussens op maat standaard 5 jaar garantie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u een offerte ontvangen van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar? Wij sturen u een vrijblijvende offerte op voor uw meubelstoffering of lederreparatie. U kunt ons foto’s sturen van het te stofferen of te repareren meubel via  het offerteformulier of via de mail. U ontvangt dan op korte termijn van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar kostenloos en zonder verdere verplichtingen een prijsopgave.