Boot & jachtstofferingen

Voor al uw boot & jacht stofferingen is Stoffeerderij Molenaar het juiste adres. Voor al meer dan 40 jaar zijn wij een begrip in Rotterdam en omgeving. Dit komt door de hoge kwaliteit en service die wij bieden. De boot & jacht stofferingen van Stoffeerderij Molenaar worden op authentieke wijze uitgevoerd. Zo heeft uw boot of jacht binnen enkele tijd een geheel nieuwe uitstraling.

Boot en jachtstoffering door Stoffeerderij Molenaar

Bent u toe aan nieuwe bootstoffering, omdat de huidige stoffering uw smaak niet meer is? Of wilt u de boot opnieuw laten stofferen, omdat ze niet meer hun oorspronkelijk vorm hebben? Beiden opties kunnen voorkomen en dan kunt u voor nieuwe bootstoffering terecht bij Stoffeerderij Molenaar. Door gebruik te maken van unieke, ter plaatse gemaakte mallen, zorgen wij ervoor dat elk hoekje en ronding keurig aansluit op uw betimmering. De materiaalkeuze en vormgeving is aan u. Wij kunnen voor alle matrassen diverse diktes en materialen gebruiken (polyether, koudschuim, latex, traagschuim, binnenvering, of een combinatie hiervan).

Raam- en vloerbekleding is ook een verhaal apart. Schuine voorramen, puntgordijnen, luiken in de vloer, boegen voorzien van tapijt, het omboorden van tapijt. Stoffeerderij Molenaar beschikt over de ervaring om dit alles naar volle tevredenheid te realiseren.

Stoffeerderij voor boten en jachten

Bootstoffering bestaat uit verschillende onderdelen. Wij herstofferen interieurs van jachten en schepen, waar wij vele jaren ervaring in hebben. Hieronder vallen bootkussens, wandpanelen en plafondpanelen, gordijnen en vloerbedekking. Het interieur van uw boot wordt weer als nieuw.

Bootstoffering exact op maat

Wij kunnen u adviseren over de te gebruiken vulling, daarbij houden wij rekening met uw wensen. Daarnaast beschikken wij, als een van de weinige stoffeerderijen, over een eigen contourmachine waarmee wij de vulling van de kussens exact op maat kunnen maken.

Werkwijze bij boot en jachtstoffering

Wij van Stoffeerderij Molenaar hebben al vele stofferingen voor boten en jachten verzorgd. Hierdoor weten wij precies hoe we te werk moeten gaan. Allereerst zullen wij een afspraak maken met u om de afmetingen van de stofferingen en uw wensen en eisen te bespreken. Vervolgens kunt u een stof kiezen uit ons uitgebreide assortiment, waarbij wij u eventueel professioneel kunnen adviseren. Ten slotte zullen wij beginnen met het stofferen en de kussens bij u afleveren. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u een offerte ontvangen van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar? Wij sturen u een vrijblijvende offerte op voor uw meubelstoffering of lederreparatie. U kunt ons foto’s sturen van het te stofferen of te repareren meubel via  het offerteformulier of via de mail. U ontvangt dan op korte termijn van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar kostenloos en zonder verdere verplichtingen een prijsopgave.