Leerspecialist

De afgelopen decennia hebben wij honderden eetkamerstoelen, fauteuils, banken en divans voorzien van nieuwe leder. U hoeft uw meubels niet weg te gooien als de bekleding versleten is: nieuwe bekleding is minder kostbaar en gaat weer jaren mee.

Leerreparatie: een nieuwe uitstraling voor uw bank/stoel!

Leer is prachtig, maar kwetsbaar. Door veelvuldig gebruik of tijdens transport kan leer daarom makkelijk beschadigen. Is uw leer beschadigd? Geen paniek! Stoffeerderij Molenaar is uw specialist op het gebied van leerreparaties. Al meer dan 40 jaar repareren wij diverse beschadigde of versleten objecten van leer. Wij herstellen het leer zonder dat u daarna nog kunt zien dat er ooit iets mis mee was.

Leerreparatie voor particulieren en bedrijven

Zijn uw meubels toe aan een opknapbeurt en bekleed met glad leer, suède of nubuck? Vervangen is zeker niet altijd nodig, wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Onze getrainde medewerkers zorgen ervoor dat uw leren bank, stoel of bureaustoel weer een nieuwe levensfase in kan gaan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u een offerte ontvangen van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar? Wij sturen u een vrijblijvende offerte op voor uw meubelstoffering of lederreparatie. U kunt ons foto’s sturen van het te stofferen of te repareren meubel via  het offerteformulier of via de mail. U ontvangt dan op korte termijn van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar kostenloos en zonder verdere verplichtingen een prijsopgave.