Over ons

Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar (ook wel bekend als Stoffeerderij Molenaar) is met 40 jaar ervaring in het stofferen en repareren van meubels een begrip in Rotterdam en omgeving! Sinds 25 jaar heeft de familie Molenaar hier ook hun eigen naam aan kunnen verbinden. Met deze ruim 40 jaar aan ervaring in dit familiebedrijf staat vakmanschap, kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Dat klasse en kwaliteit hoog in het vaandel staan is bij elk nieuw gestoffeerde stoel, bank of fauteuil terug te zien. Een familie bedrijf waarbij iedereen nauw betrokken is. De vakmensen van Stoffeerderij Molenaar behoren tot het kleine gilde van hoogwaardige meubelstoffeerders die het vak nog op de authentieke en ambachtelijke wijze uitvoeren.

Het herstofferen van meubels, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door.

Onze filosofie

Wij zijn een bedrijf waar tijd gemaakt wordt voor zorg en afwerking. Bovendien staan ambacht, kwaliteit en zorg voor detail centraal tijdens het verrichten van uw opdracht.

Kort samengevat biedt de meubelstoffeerder haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk.

Meubels stofferen door Stoffeerderij Molenaar

Wij voeren het stofferen op twee manieren uit. Wij werken volgens de klassiek en moderne stoffeerwijze. Bij klassiek stofferen gaat het erom dat alle werkzaamheden op de traditionele manier worden uitgevoerd. Er wordt hierbij altijd gebruikgemaakt van ambachtelijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan blauwvatten, koperen veren, crin, paardenhaar en dergelijke. Belangrijk om te vermelden is dat Stoffeerderij Molenaar er altijd rekening mee houdt dat bij het stofferen de essentie en de ziel van het meubelstuk aanwezig moeten blijven en nooit mogen verdwijnen. 

De 7 zekerheden van Stoffeerderij Molenaar

Gratis haal- en brengservice

Gratis offerte

Keuze uit 350 stoffen

Binnen 2 weken gereed

Gratis advies aan huis

5 jaar garantie op ons stoffeerwerk

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u een offerte ontvangen van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar? Wij sturen u een vrijblijvende offerte op voor uw meubelstoffering of lederreparatie. U kunt ons foto’s sturen van het te stofferen of te repareren meubel via  het offerteformulier of via de mail. U ontvangt dan op korte termijn van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar kostenloos en zonder verdere verplichtingen een prijsopgave.