Camper & caravan stofferingen

Het interieur van je caravan aan vervanging toe vanwege slijtage of wellicht omdat je het interieur gewoon simpelweg niet mooi vindt? Met nieuwe bekleding kun je voor relatief weinig geld al een compleet nieuwe look geven aan je caravan. En met keuze uit duizenden stoffen zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Stoffeerderij voor camperkussens & caravankussens

We hebben een grote collectie meubelstoffen en maken alles op maat, geheel naar uw wensen en budget.We maken allerlei soorten op maat gemaakte kussens voor campers en caravans, zowel qua bekleding als vulling. Onze stoffeerwerk is dan ook van een uitstekende kwaliteit.

Wanneer u in het voorjaar weer met uw nieuw beklede caravan of camper er op uit wilt trekken, is het verstandig om in de maanden daarvoor bij ons langs te komen voor een afspraak. Wilt u zich eerst oriënteren, dan kan dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom om uw wensen met ons te bespreken.

Comfortverhoging van de caravankussens

Wij verhogen het comfort van uw camper of caravan, want soms is de vulling van uw kussens of matras te zacht geworden om er comfortabel op te zitten of te slapen. Om het comfort te verhogen, adviseren wij ook graag over de mogelijkheden van diverse schuim vullingen voor de kussens of matras.

Het interieur stofferen van uw caravan

Er zijn verschillende onderdelen van het interieur van uw caravan of camper die wij kunnen stofferen. Denk aan de verschillende soorten kussens die er in de caravan of camper liggen. Wij kunnen het allemaal van de stof voorzien die u wenst. Stoffen die wij overigens vrijwel altijd op voorraad hebben.

Kwalitatieve kussenvullingen bij stofferen van het interieur

Een van de belangrijke onderdelen van het stofferen van de interieurs van caravans en campers is de kussenvulling. Dat is niet zomaar, want kussens worden vaak op twee verschillende manier gebruikt. Aan de ene kant om op te zitten en aan de andere kant ook als matras om op te slapen. Daarom zorgen wij bij het stofferen van het interieur van caravans en campers altijd voor een zeer kwalitatieve kussenvulling die het zit- en ligcomfort tot het hoogste niveau brengt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u een offerte ontvangen van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar? Wij sturen u een vrijblijvende offerte op voor uw meubelstoffering of lederreparatie. U kunt ons foto’s sturen van het te stofferen of te repareren meubel via  het offerteformulier of via de mail. U ontvangt dan op korte termijn van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar kostenloos en zonder verdere verplichtingen een prijsopgave.