Stoffeerderij projectstofferingen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van (project) stoffering, dan bent u bij Stoffeerderij Molenaar aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het stofferen van vloeren. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij vanuit een ontzorgende filosofie. Dat betekent dat u door onze aanpak zo min mogelijk van uw kostbare tijd kwijt bent voor een uiteindelijk optimaal resultaat. Onze deskundige en betrokken medewerkers zijn pas tevreden als u volledig tevreden bent. Met persoonlijke aandacht passen wij onze expertise breed toe, op onder meer:

  • Kantoorpanden
  • Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen
  • (Luxe)Woningen
  • (Sport) Scholen
  • Tandarts, dokterspraktijken, apotheken
  • Winkels
  • Restaurants

Materialen

Ons assortiment materialen is zeer breed. Wij beschikken over allerlei soorten stof, leer en kunstleer. Voor projectstofferingen hebben wij ook een aantal leveranciers die toonaangevend zijn op het gebied van haute couture. Voor een overzicht van al onze materialen of de mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.

Over ons

Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar bestaat al ruim 40 jaar. Onze medewerkers hebben veel ervaring opgedaan in deze tijd. Zij voeren het gehele project zelf uit. Hierdoor kunnen wij u kwaliteit en vakmanschap garanderen. Onze medewerkers zijn onderdeel van het kleine gilde van hoogwaardige meubelstoffeerders die het vak nog op authentieke en ambachtelijke wijze uitvoeren. Deze kwaliteit en klasse is zichtbaar in onze projecten.

Buiten projectstofferingen heeft Stoffeerderij Molenaar nog meer services. Wij zijn gespecialiseerd in boot & jacht stofferingen, camper & caravan stofferingen, meubelstofferingen, leerreparaties en meubelrestauraties. Naast het stofferen kunt u ook bij ons terecht voor het maken van kussens, banken en gordijnen op maat.

Meer informatie?

Heeft u interesse in onze projectstofferingen? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of maak meteen een afspraak. Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.