Stoffeerderij kussens op maat

Bent u op zoek naar een bijzonder formaat kussens? Of wilt u uw kussens een ander uiterlijk geven? Voor het stofferen of herstofferen van uw kussens kunt u bij Stoffeerderij Molenaar terecht. Wij maken niet alleen kussens voor binnen, maar ook voor buitengebruik. Wij hebben hiervoor dan ook waterbestendige materialen tot onze beschikking.

Als u een afspraak maakt, zullen we uitgebreid uw wensen bespreken. Daarna zullen we de mogelijkheden bekijken. Dit zal het uiteindelijke ontwerp voor u worden. Onze medewerkers zullen uw kussens gaan (her)stofferen. Als deze klaar zijn heeft uw interieur een geheel nieuwe uitstraling. Tijdens het ontwerpproces kunnen onze medewerkers u assisteren om de beste materialen te kiezen voor uw kussen. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw product.

Materialen

Ons stofassortiment is zeer uiteenlopend. Het assortiment bestaat uit drie categorieën, namelijk leer, kunstleer en meubelstoffen. Alle drie de categorieën hebben verschillende soorten die in allerlei kleuren te bestellen zijn. Een voorbeeld van meubelstoffen zijn bouclé, velours en chenille.

Het vulmateriaal is ook een belangrijk onderdeel. Dit zal voor een groot deel de eigenschappen van het kussen bepalen. Wij beschikken over zeven verschillende soorten, van polyester tot koudschuim. Polyester is redelijk goedkoop materiaal, maar na een tijd zullen er kuilen ontstaan. Koudschuim heeft een hogere veerkracht, daardoor gaat het een stuk langer mee dan polyester. De vulling heeft dus veel invloed op de levensduur van uw kussen.

Over ons

Stoffeerderij Molenaar is al ruim 40 jaar een begrip in omgeving Rotterdam. Al ons werk wordt op authentieke wijze uitgevoerd. Deze kwaliteit en klasse is terug te zien in onze producten. In al onze jaren hebben wij velen problemen opgelost en allerlei projecten uitgevoerd. Onze ervaring is dan ook zeer groot. Onze medewerkers zijn vakkundig en kunnen u uitstekend adviseren voor uw project.

Onze andere specialiteiten zijn leerreparaties, meubelrestauraties, boot & jacht stofferingen, projectstofferingen, camper & caravan stofferingen en meubelstofferingen. Wij staan altijd voor u klaar, hoe klein of groot uw project ook is.

Meer informatie?

Heeft u interesse in kussens op maat? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of maak meteen een afspraak. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.