Reparatie van meubels

Zijn uw meubels versleten, maar wilt u er nog geen afstand van doen? Stoffeerderij Molenaar biedt u de oplossing. Reparatie van meubels is vaak een goedkoper alternatief dan het opnieuw aanschaffen. Er zijn verschillende opties voor reparaties, namelijk: opvullen van doorgezakte meubels, verstevigen van stoel of bank, stiknaden vernieuwen, politoeren en lakken, verenpakket vervangen, singels vervangen, leer spuiten en craquelé verhelpen. Voor ieder project, klein of groot, bieden wij u een oplossing.

Waarom reparatie van meubels bij Stoffeerderij Molenaar?

Stoffeerderij Molenaar bestaat al ruim 40 jaar. In al die jaren hebben wij velen projecten afgerond, en zijn wij verschillende problemen tegengekomen. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan. Voor al uw problemen kunnen wij tot de beste oplossingen komen. Na onze reparatie is uw oude meubels weer zo goed als nieuw en kan het opnieuw jaren mee.

Stoffeerderij Molenaar is ook gespecialiseerd in leerreparaties. Is uw meubels bekleed met suède, nubuck of glad leer? Dan kunnen wij uw meubels weer opknappen. In sommige gevallen is leer vervangen beter dan opknappen. We zullen de opties uitgebreid met u bespreken om daarna tot de beste oplossing te komen. Bent u geïnteresseerd in reparatie van meubels? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan.

Meer informatie?

Voor eventuele vragen of meer informatie over reparatie van meubels kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen.