Reparatie van bootkussens

Zijn uw bootkussens versleten, maar wilt u er nog geen afstand van doen? Stoffeerderij Molenaar biedt u de oplossing. Reparatie van bootkussens is vaak een goedkoper alternatief dan het opnieuw aanschaffen. Er zijn verschillende opties voor reparaties, namelijk: opvullen van doorgezakte meubels, verstevigen van stoel of bank, stiknaden vernieuwen, politoeren en lakken, verenpakket vervangen, singels vervangen, leer spuiten en craquelé verhelpen. Voor ieder project, klein of groot, bieden wij u een oplossing.

Reparatie van bootkussens

Waarom reparatie van bootkussens bij Stoffeerderij Molenaar?

Stoffeerderij Molenaar bestaat al ruim 40 jaar. In al die jaren hebben wij velen projecten afgerond, en zijn wij verschillende problemen tegengekomen. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan. Voor al uw problemen kunnen wij tot de beste oplossingen komen. Na onze reparatie is uw oude bootkussens weer zo goed als nieuw en kan het opnieuw jaren mee.

Stoffeerderij Molenaar is ook gespecialiseerd in leerreparaties. Is uw bootkussens bekleed met suède, nubuck of glad leer ? Dan kunnen wij uw bootkussens weer opknappen. In sommige gevallen is leer vervangen beter dan opknappen. We zullen de opties uitgebreid met u bespreken om daarna tot de beste oplossing te komen. Bent u geïnteresseerd in reparatie van bootkussens? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan.

Meer informatie?

Voor eventuele vragen of meer informatie over reparatie van bootkussens kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen.]