Herstofferen van lounge sets

herstofferen van lounge setsBent u toe aan een nieuwe kleur of is het materiaal van uw lounge sets versleten? Laat dan uw lounge sets herstofferen door Stoffeerderij Molenaar. Herstofferen is een uitstekend alternatief om uw lounge sets een compleet nieuw uiterlijk te geven, zonder al te veel te hoeven betalen. Wij hebben een zeer groot assortiment materialen. Het varieert van chenille of velours tot verschillende soorten (kunst)leer. Kortom stoffeerderij Molenaar kan door herstofferen van lounge sets uw interieur een nieuwe uitstraling geven.

Waarom herstofferen van lounge sets bij Stoffeerderij Molenaar?

Stoffeerderij Molenaar biedt al 40 jaar vakwerk. Wij garanderen gedegenheid, vakmanschap, vakkennis, breed stof-assortiment en een goede prijs/kwaliteitverhouding. De kwaliteit en klasse kunt u terugzien in uw lounge sets. Onze medewerkers horen bij het kleine gilde van hoogwaardige meubelstoffeerders die het werk nog op authentieke wijze uitvoeren. Tijdens het herstofferen kunnen wij uw lounge sets opvullen met verschillende materialen, zoals koud- of traagschuim. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Wij zijn er voor particulieren maar ook voor de grote of kleine ondernemingen. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, kunnen onze vakmensen u adviseren voor de beste oplossing bij uw project. Bent u geïnteresseerd in het herstofferen van lounge sets? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan.

Meer informatie?

Voor eventuele vragen of meer informatie over herstofferen van lounge sets kunt u telefonisch contact opnemen of het formulier invullen.