Herstofferen van kussens

Bent u toe aan een nieuwe kleur of is het materiaal van uw kussens versleten? Laat dan uw kussens herstofferen door Stoffeerderij Molenaar. Herstofferen is een uitstekend alternatief om uw kussens een compleet nieuw uiterlijk te geven, zonder al te veel te hoeven betalen. Wij hebben een zeer groot assortiment materialen. Het varieert van chenille of velours tot verschillende soorten (kunst)leer. Kortom stoffeerderij Molenaar kan door herstofferen van kussens uw interieur een nieuwe uitstraling geven.

herstoffering-van-kussens

Waarom herstofferen van kussens bij Stoffeerderij Molenaar?

Stoffeerderij Molenaar biedt al 40 jaar vakwerk. Wij garanderen gedegenheid, vakmanschap, vakkennis, breed stof-assortiment en een goede prijs/kwaliteitverhouding. De kwaliteit en klasse kunt u terugzien in uw kussens. Onze medewerkers horen bij het kleine gilde van hoogwaardige meubelstoffeerders die het werk nog op authentieke wijze uitvoeren. Tijdens het herstofferen kunnen wij uw kussens opvullen met verschillende materialen, zoals koud- of traagschuim. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Wij zijn er voor particulieren maar ook voor de grote of kleine ondernemingen. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, kunnen onze vakmensen u adviseren voor de beste oplossing bij uw project. Bent u geïnteresseerd in het herstofferen van kussens? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan.

Meer informatie?

Voor eventuele vragen of meer informatie over herstofferen van kussens kunt u telefonisch contact opnemen of het formulier invullen.