Herstofferen van bankstellen

Bent u toe aan een nieuwe kleur of is het materiaal van uw bankstel versleten ? Laat dan uw bankstellen herstofferen door Stoffeerderij Molenaar. Herstofferen is een uitstekend alternatief om uw bankstellen een compleet nieuw uiterlijk te geven, zonder al te veel te hoeven betalen. Wij hebben een zeer groot assortiment materialen. Het varieert van chenille of velours tot verschillende soorten (kunst)leer. Kortom stoffeerderij Molenaar kan door herstofferen van bankstellen uw interieur een nieuwe uitstraling geven.

Waarom herstofferen van bankstellen bij Stoffeerderij Molenaar?

Stoffeerderij Molenaar biedt al 40 jaar vakwerk. Wij garanderen gedegenheid, vakmanschap, vakkennis, breed stof-assortiment en een goede prijs/kwaliteitverhouding. De kwaliteit en klasse kunt u terugzien in uw bankstellen. Onze medewerkers horen bij het kleine gilde van hoogwaardige meubelstoffeerders die het werk nog op authentieke wijze uitvoeren. Tijdens het herstofferen kunnen wij uw bankstellen opvullen met verschillende materialen, zoals koud- of traagschuim. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Wij zijn er voor particulieren maar ook voor de grote of kleine ondernemingen. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, kunnen onze vakmensen u adviseren voor de beste oplossing bij uw project. Bent u geïnteresseerd in het herstofferen van bankstellen? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan.

Meer informatie?

Voor eventuele vragen of meer informatie over herstofferen van bankstellen kunt u telefonisch contact opnemen of het formulier invullen.