Herbekleden van campers

]Is de stof van uw camper beschadigd of bent u toe aan iets nieuws? Stoffeerderij Molenaar biedt u een oplossing. Door het herbekleden van campers krijgt uw interieur een nieuwe uitstraling. Als uw camper nog in een goede staat is, is het zonde om deze weg te (moeten) doen enkel door het materiaal. Herbekleden is dan een betaalbaar alternatief. Ons stof-assortiment is zeer breed, er zal dus altijd een passende bekleding voor u tussen zitten. Onze materialen variëren van velours tot verschillende soorten leer en kunstleer.

Herbekleden van campers

Waarom herbekleden van campers bij Stoffeerderij Molenaar?

Stoffeerderij Molenaar biedt u vakkennis, gedegenheid, vakmanschap, juiste prijs/kwaliteitverhouding en een breed stof-assortiment. Ons bedrijf bestaat al ruim 40 jaar, waarvan de laatste 25 jaar het bedrijf aan onze eigen naam is verbonden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een begrip in de omgeving van Rotterdam. Onze vakmensen zijn onderdeel van het kleine gilde hoogwaardige meubelstoffeerders, omdat wij het vak nog op authentieke en ambachtelijke wijze uitvoeren.

Hoe klein of groot uw project ook is, wij voeren het voor u uit. Wij staan klaar voor particulieren maar ook voor de grote of kleine ondernemer. Onze vakmensen ondersteunen u graag om tot de beste oplossing te komen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren. Bent u geïnteresseerd in het herbekleden van campers? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan.

Meer informatie ?

Voor eventuele vragen of meer informatie over herbekleden van campers kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen.