Opnieuw bekleden van kussens

Is uw kussens toe aan een nieuw uiterlijk? Stoffeerderij Molenaar kan u daarbij van dienst zijn, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het opnieuw bekleden van kussens. Door uw nog goede kussens opnieuw te laten bekleden, geeft u het een nieuwe uitstraling zonder al te veel geld uit te geven. Wij hebben een uitgebreid assortiment stoffen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten (kunst)leer en stoffen zoals velours en bouclé.

opnieuw-bekleden-van-kussens

Waarom opnieuw bekleden van kussens bij Stoffeerderij Molenaar?

Al ruim 40 jaar bieden wij onze service. Dit heeft er voor gezorgd dat wij een begrip zijn geworden in Rotterdam en omgeving. Door velen jaren vakwerk te leveren hebben onze medewerkers veel kennis opgedaan en voor allerlei situaties oplossingen gevonden. In al onze producten kunt u onze kwaliteit en klasse terugzien.

Onze medewerkers zijn onderdeel van het kleine gilde van hoogwaardige meubelstoffeerders dat al het werk nog op authentieke en ambachtelijke wijze uitvoert. Komt u er niet helemaal uit met uw project? Onze vakmensen kunnen u uitgebreid adviseren om uw problemen gezamenlijk op te lossen. Geen project is te klein of te groot voor ons. Wij staan dan ook klaar voor zowel particulieren als kleine of grote ondernemingen. Bent u geïnteresseerd in het bekleden van kussens? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan.

Meer informatie?

Voor eventuele vragen of meer informatie over het opnieuw bekleden van kussens kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen.