Bekleden van stoelen

Is uw stoelen versleten, of past het na een interieur verandering niet meer in uw huis? Laat dan uw stoelen bekleden door Stoffeerderij Molenaar. Door opnieuw bekleden kunt u nog langer genieten. Ook is het vaak goedkoper dan nieuw aanschaffen. Wij beschikken over een groot assortiment stoffen. Dit gaat van verschillende soorten (kunst)leer tot stoffen als velours.

Tijdens het bekleden van stoelen kunnen wij de kussens ook verder opvullen. Ook hier hebben wij verschillende materialen voor. Als u er zelf niet uit komt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Met onze uitgebreide vakkennis kunnen wij vrijwel al uw vragen beantwoorden.

Waarom stoelen bekleden bij Stoffeerderij Molenaar?

Onze medewerkers leveren al ruim 40 jaar vakwerk. Wij behoren tot het kleine gilde van hoogwaardige meubelstoffeerders die het werk nog op authentieke wijze uitvoert. Wij kunnen u dan ook vakmanschap, gedegenheid, klasse en kwaliteit garanderen. Dit is overigens terug te zien in onze projecten. Onze medewerkers staan voor kleine en grote projecten klaar. Wij voeren ook projectstofferingen uit voor onder andere bedrijven.

Geïnteresseerd in het bekleden van stoelen?

Heeft u interesse in het laten bekleden van stoelen door Stoffeerderij Molenaar? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan. Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken. Als u ons contactformulier invult, bellen of mailen wij u zo snel mogelijk terug.